JOIN US

By filling out the form below you will register your account
and then will proceed with your purchase.

Bronz

Registration

Registration Vizionary System Registration
Mining Slots at  Wholesale Rate
€47
Bronz

Bronze

Bronze Basic Crypto Education Program
3 Mining Slots

€97
Népszerű választás

Silver

Silver Basic Crypto Education Program
16 Mining Slots 

€297
Arany

Gold

Gold Basic Crypto Education Program
56 Mining Slots 

€897
Kíváló érték

Platinum

Platinum Basic Crypto Education Program
150 Mining Slots 

€1997
Legjobb érték

Vizionary

Vizionary Basic Crypto Education Program
500 Mining Slots 

€5997
Az alábbi adatlap kitöltésével regisztrál, majd ezt követően folytathatja a vásárlással.
CAPTCHA
Change the CAPTCHA code
Az adatlap kitöltésével kijelenti, hogy elolvasta, megértette és elfogadja az üzlet általános szerződési feltételeit, és regisztrációja előtt teljes mértékben megértette a Vizionary rendszer működését.

Amennyiben erre az oldalra egy külső hálózatról, vagy marketing rendszerből került, vegye figyelembe, hogy csak a VIZIONARY webhelyén olvasott információk mérvadóak, és arra kérjük, olvassa el elejétől végéig az Általános szerződési feltételeket, illetve a weboldal alján található linkek anyagait.

VIZIONARY tagként elfogadja, és ennek a Jelentkezési adatlapnak az aláírásával megerősíti annak tudomásul vételét, hogy a VIZIONARY eltárolhatja és feldolgozhatja az Ön személyes adatait, ide értve a jelen jelentkezési adatlapot is csakúgy, mint a Vizionary fiókja adatait, akár elektronikus, akár egyéb formában. Beleegyezik abba is, hogy a VIZIONARY a VIZIONARY kompenzációs tervre vonatkozó kontextusban és annak szabályai szerint elérhetővé teszi ezeket a Vizionary kereskedelmi szervezet többi tagja számára, akár otthon, akár külföldön, illetve a nemzetközi VIZIONARY csoport tagvállalati számára is. A VIZIONARY fenntartja a jogot erre az információra, függetlenül attól, hogy az információt itthon, vagy külföldön tárolják, amennyiben ez szükséges az együttműködéshez, illetve a VIZIONARY értékesítési rendszer nemzetközi működtetéséhez.

A tag beleegyezik abba, hogy Vizionary információkat és hírleveleket kapjon e-mail formájában.
Annak érdekében, hogy a webhelyen a lehető legjobb élményt biztosíthassuk, sütiket használunk.
Amennyiben anélkül lép tovább, hogy beállításait megváltoztatná, feltételezzük, hogy boldogan fogadja a Vizionary webhelyének sütijeit.