Bronz

Registration

Registration Vizionary System Registration
Mining Slots at  Wholesale Rate
€47
Bronz

Bronze

Bronze Basic Crypto Education Program
3 Mining Slots

€97
Népszerű választás

Silver

Silver Basic Crypto Education Program
16 Mining Slots 

€297
Arany

Gold

Gold Basic Crypto Education Program
56 Mining Slots 

€897
Kíváló érték

Platinum

Platinum Basic Crypto Education Program
150 Mining Slots 

€1997
Legjobb érték

Vizionary

Vizionary Basic Crypto Education Program
500 Mining Slots 

€5997

OneGram Crowngate
New registration product
Download product presentation
Az alábbi adatlap kitöltésével regisztrál, majd ezt követően folytathatja a vásárlással.
CAPTCHA
Change the CAPTCHA code
Az adatlap kitöltésével kijelenti, hogy elolvasta, megértette és elfogadja az üzlet általános szerződési feltételeit, és regisztrációja előtt teljes mértékben megértette a Vizionary rendszer működését.

Amennyiben erre az oldalra egy külső hálózatról, vagy marketing rendszerből került, vegye figyelembe, hogy csak a VIZIONARY webhelyén olvasott információk mérvadóak, és arra kérjük, olvassa el elejétől végéig az Általános szerződési feltételeket, illetve a weboldal alján található linkek anyagait.

VIZIONARY tagként elfogadja, és ennek a Jelentkezési adatlapnak az aláírásával megerősíti annak tudomásul vételét, hogy a VIZIONARY eltárolhatja és feldolgozhatja az Ön személyes adatait, ide értve a jelen jelentkezési adatlapot is csakúgy, mint a Vizionary fiókja adatait, akár elektronikus, akár egyéb formában. Beleegyezik abba is, hogy a VIZIONARY a VIZIONARY kompenzációs tervre vonatkozó kontextusban és annak szabályai szerint elérhetővé teszi ezeket a Vizionary kereskedelmi szervezet többi tagja számára, akár otthon, akár külföldön, illetve a nemzetközi VIZIONARY csoport tagvállalati számára is. A VIZIONARY fenntartja a jogot erre az információra, függetlenül attól, hogy az információt itthon, vagy külföldön tárolják, amennyiben ez szükséges az együttműködéshez, illetve a VIZIONARY értékesítési rendszer nemzetközi működtetéséhez.

A tag beleegyezik abba, hogy Vizionary információkat és hírleveleket kapjon e-mail formájában.
Annak érdekében, hogy a webhelyen a lehető legjobb élményt biztosíthassuk, sütiket használunk.
Amennyiben anélkül lép tovább, hogy beállításait megváltoztatná, feltételezzük, hogy boldogan fogadja a Vizionary webhelyének sütijeit.